webeditor

Webeditor met seoskills

Teksten voor het web hebben zo hun eigen regels. Korte alinea’s, sprekende tussenkoppen en een dijk van een structuur.

Bovendien moet de tekst meestal goed vindbaar zijn voor Google en collega’s. Geoptimaliseerd voor de zoekmachines dus. Goede, relevante teksten schrijven is soms balanceren. Ik maak webteksten voor organisaties, overheden en het MKB.

Ik wil meer weten

case

webteksten voor Pjokke Dutch Design

Pjokke Dutch Design maakt stalen deuren. Afgelopen jaren groeide het bedrijf als een malle en kon de website wel een update gebruiken. Coen Groenveld vroeg mij de webteksten te herschrijven. En wel zo dat ze overtuigend waren, voor Google vindbaar en ook nog eens iets van Coens persoonlijkheid liet zien. 

Het resultaat is een frisse site met tekst met een passende tone of voice: no nonsense, enthousaist en beleefd. 

> Bekijk hier de website van Pjokke Dutch Design

Portfolio-webteksten--Pjokke-Dutch-Design-Karijn-Kats

“Iedereen die met een bedrijf begint, wil graag een goede website. Je begint ergens en het resultaat is meestal dat je niet echt goed gevonden wordt. Het maken van een website is dus minder makkelijk dan je zou denken, laat staan het maken van de teksten. Dan maar eens googelen. Kreten zoals SEO en vindbaarheid binnen google zijn dan al snel het vakjargon. Niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kwam ik Karijn Kats tegen op een gezamenlijke meeting. Zij vertelde mij in weinig woorden en voor mij in begrijpelijke (vak)taal wat te doen.
Na een gesprek was ik overtuigd, Karijn moest mijn teksten gaan maken voor de website.
Het proces liep geweldig, van een interview en een gesprek op locatie (showroom) kwamen de eerste teksten op het papier. Het woordgebruik en de structuur waren erg helder en overzichtelijk. Een erg leesbare tekst, welke zeker publieksgericht is geschreven, voor onze doelgroep.

Ik ben erg blij met het resultaat, en de vindbaarheid van onze website nu. Ik ga zeker weer met Karijn in gesprek (en in zee) voor een volgende update van onze website.” 

Coen Groeneveld, eigenaar Pjokke Dutch Design

case

werk voor de Communicatie-experts

Voor dit fijne Apeldoornse communicatiebureau schrijf ik regelmatig webteksten. De klanten van dit bureau hebben blogs nodig die converteren, teksten die SEO-proof zijn of persberichten die ze online verspreiden.

Portfolio-Karijn-Kats-De-Communicatieexperts

“Karijn schrijft regelmatig teksten en dan met name blogs voor onze opdrachtgevers. 

Ze is een echte vakvrouw en haar teksten komen goed onderbouwd en met de juiste SEO teksten tot stand. Wat heel knap is is dat dit nooit ten koste gaat van de creativiteit.

Karijn levert echt kwaliteit en voegt daarmee veel waarde toe aan onze klanten.

Superblij met haar!” 

Karine van den Noort, eigenaar De Communicatieexperts